Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Psihoterapeut Cătălina Maria Petrașcu

Home  /  Medici  /  Psihoterapeut Cătălina Maria Petrașcu

Cătălina Maria Petrașcu psihoterapeut, medic specialist psihiatrie
Psihologie, Psihoterapie

Dr. Cătălina Maria Petrașcu este psihoterapeut sub supervizare, în specialitatea Psihoterapii Cognitive și Comportamentale, fiind atestată de Colegiul Psihologilor din România. 

Pe lângă formarea ca psihoterapeut în specialitatea Psihoterapii Cognitive și Comportamentale, Cătălina Maria Petrașcu este și psihoterapeut în formare în Psihoterapie Pozitivă. În cadrul  cabinetului individual de psihologie Lupu Ramona, oferă evaluare și intervenție psihoterapeutică într-un mediu sigur, bazat pe înțelegere și empatie, pentru tulburări anxioase (anxietate generalizată, tulburare de panică, fobii sociale și specifice, reacție acută la stres și tulburări de adaptare), depresie, traversarea unor situații dificile care afectează viața personală, familială sau profesională, tulburări de personalitate, adicții, tulburări de comportament pentru adulți, adolescenți și copii. 

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, promoția 2016, iar în prezent este medic specialist Psihiatrie.