Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Dr. Irina Condrat

Home  /  Medici  /  Dr. Irina Condrat
Dr. Irina Condrat Dermatologie

Dr. Irina Condrat
Dermatologie

Dr Irina Condrat este medic specialist dermatologie si venerologie in Cluj-Napoca, Romania.
Este specializata in diagnosticul cancerului de piele prin metode non-invazive precum si in managementul pacientilor oncologici.

Principala arie de interes o reprezinta chirurgia dermatologica si diagnosticarea tumorilor cutanate, imbunatatirea managementului pacientului oncologic, urmarirea in evolutie a pacientilor oncologici.
Este doctoranda in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj Napoca din anul 2017.

Castigatoarea unei burse de cercetare de la Academia de Dermato-venerologie Europeana in cadrul Universitatii de Medicina din Freiburg , Germania. Parte a echipei de cercetare din cadrul Centrului de Excelenta cutanata din Uniklinik Freiburg pana in 2018. A efectuat cercetare in dermatologie moleculara, studii celulare si analize genetice ale pacientilor cu boli genetice rare, precum epidermoliza buloasa. Autoarea unor publicatii stiintifice si a unor prezentari orale si postere la congrese internationale.

Vicepresedinte si membru fondator al Societatii de Psiho-dermatologie din Romania, care isi doreste sa creeze un mediu potrivit medic-pacient, cu imbunatatirea comunicarii si managementului pacientilor dermatologici
Este implicata in predarea dermatologiei studentilor medicinisti, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj Napoca

Program » Miercuri: 09:00 – 12:00; Joi: 16.00 – 20.00; Vineri: 12:00 – 18:00