Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Dr. Bogdan Cosma

Home  /  Medici  /  Dr. Bogdan Cosma
Dr. Bogdan Cosma Medicină Internă Cluj ecografie

Dr. Bogdan Cosma
Medicină Internă

Dr. Bogdan Cosma este medic specialist Medicină Internă, având competențe în ecografie generală și ecografie abdominală. Program » Luni – Vineri: 08:00 – 12:00, Marti 14-17, Vineri 17-20

Cu peste 12 ani de experiență în domeniul medicinii interne și competențe în ecografia generală, Dr. Bogdan Cosma este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. A fost medic rezident la Clinica Medicala I în cadrul Spitalului Clinic Județean Cluj. Competența în ecografie generală a obținut-o după finalizarea cursurilor de specialitate din cadrul Centrului de Educație și Cercetare în Ultrasonografie UMF Cluj afiliat la proiectul de „Centre de formare în Ultrasonografie afiliate” al Institutului de Învățământ și Cercetare în Ultrasonografie – JUREI – al Universității Thomas Jefferson, Philadelphia, USA. 

Activitatea sa constă în consultații Medicina Internă pentru diverse boli (cardiovasculare, digestive, respiratorii, renale etc ), indicații de analize medicale pentru depistarea precoce a diferite afecțiuni sau pentru evaluare periodică, ecografie abdominală și de organ, interpretarea EKG.

Dr. Bogdan Cosma a participat la numeroase cursuri, congrese și conferințe naționale și internaționale în domeniul medicinii interne și al ecografiei.