Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Urologie

Urologie

În cadrul specializării Urologie, Centrul Medical Promedis vă pune la dispoziție servicii și investigații medicale de specialitate, în vederea diagnosticării, tratării și monitorizării unui spectru larg de afecțiuni ale aparatului renourinar masculin și feminin, dar și ale aparatului reproducător masculin.

Policlinica Promedis vă pune la dispoziție un cabinet urologie Cluj modern și performant. Pacienții noștri se bucură de servicii medicale la cele mai înalte standarde, asigurate de aparatura medicală de ultimă generație, dar și de expertiza vastă a membrilor echipei noastre – medici recunoscuți la nivel local și național pentru competențele lor deosebite.

Afecțiunile aparatului renourinar sunt unele dintre cele mai frecvente în rândul populației, dar, în egală măsură, necesită o intervenție promptă pentru a evita ulterioarele complicații. Simptome precum durerea resimțită în zona lombară, pelviană, testiculară sau peniană, precum și sângerările depistate în urină ori disconfortul resimțit în timpul actului sexual sunt câteva dintre primele semne că ar trebui să faceți o vizită la un cabinet urologie Cluj.

Experții în urologie Promedis Cluj sunt specializați în diagnosticarea și tratarea unui spectru larg de afecțiuni, de la problemele minore apărute la nivelul uretrei, vezicii urinare, prostatei și rinichilor de tipul infecțiilor urinare sau pietrelor renale, până la hematurie (prezența de sânge sau cheaguri în urina), incontinență urinară, prolaps vaginal, cancere ale vezicii urinare, prostatei sau rinichilor. 

Andrologia, ca subramură a specializării Urologie, este dedicată prevenției, diagnosticării și soluționării problemelor medicale ce apar la nivelul aparatului reproductiv masculin. Hipogonadismul masculin, disfuncția erectilă, ejacularea precoce sau infertilitatea sunt doar câteva dintre afecțiunile care pot fi tratate și monitorizate în clinică noastră.

Specialiștii Promedis abordează afecțiunile andrologice la nivel multidisciplinar, oferind sprijin medical, dar și moral, mai ales atunci când vorbim despre infertilitate ori disfuncție erectilă. Nu de puține ori, simpla abordare anatomică nu este suficientă pentru tratamentul acestor probleme întrucât, în multe dintre cazuri, acestea nu prezintă o cauza de ordin anatomic, ci psihologic. Disponibilitatea unui cabinet de psihologie în interiorul clinicii noastre ne ajută să vă oferim tot suportul de care aveți nevoie pentru a depăși impedimente ca stresul, oboseala cronică, anxietatea sau chiar depresia, corelate cu declanșarea afecțiunilor andrologice.

Fie că vorbim de urologie sau andrologie, Centrul Medical Promedis din Cluj-Napoca pune accent pe medicina preventivă. Subliniem de fiecare dată importanța efectuării unor analize recurente, de bază, pentru a identifica factorii de risc și anomaliile încă din stadiul incipient. În acest fel, putem înlătura posibilitatea dezvoltării unor afecțiuni ulterioare sau putem stopa evoluția bolii încă de la primele simptome.

Prevenția rămâne o prioritate în cadrul centrului nostru medical, astfel că recomandăm efectuarea regulată a analizelor de bază pentru a identifica și monitoriza factorii de risc, prevenind astfel evoluția unor afecțiuni grave. Prin investigații de specialitate realizate în cabinetul nostru de urologie Cluj asigurăm un diagnostic precis și un plan de tratament adecvat pentru fiecare pacient.

Centrul Medical Promedis este utilat cu un cabinet urologie performant, dar și cu un laborator de recoltare și prelucrare a probelor de sânge, urinare sau de secreții. Astfel, specialiștii noștri pot demara investigații complexe și complete, în vederea stabilirii unui diagnostic de înaltă precizie.

În cadrul clinicii noastre vă oferim:

  • Consultații de specialitate – efectuarea anamnezei, examenului clinic, interpretarea rezultatelor analizelor de laborator în vederea diagnosticării și tratamentului afecțiunilor localizate la nivelul sistemului renourinar;
  • Consultatii andrologie – investigarea problemelor de infertilitate, dar și a altor patologii ale sistemului reproductiv masculin;
  • Ecografie de tract reno-urinar (rinichi, prostată, vezică urinară);
  • Examen clinic și ecografic de prostată;
  • Diverse manopere urologice ambulatorii – montare, schimbare, suprimare
    sondă vezicală, instalații vezicale, schimbare pungă, prelevare diverse probe
    biologice (recoltarea de secreții uretrale etc.);
  • Stabilirea diagnosticului, monitorizarea și reevaluarea periodica a planului de tratament, recomandarea efectuarii diverselor analize periodice și interpretarea lor.

Orar

Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Urologie Cluj

Tehnologie de vârf în diagnosticare și tratament

Cabinetul de urologie Cluj din cadrul Centrului Medical Promedis este echipat cu tehnologie de ultimă generație, asigurând astfel diagnosticarea rapidă și precisă a diverselor afecțiuni. Utilizarea acestor tehnologii moderne permite medicilor noștri să ofere tratamente eficiente și să monitorizeze cu precizie evoluția pacienților. Investiția continuă în tehnologie reflectă angajamentul nostru de a furniza servicii de urologie Cluj la cele mai înalte standarde.

Abordări inovatoare în urologie

La Promedis Cluj suntem mereu în căutarea celor mai noi și eficiente metode de tratament în urologie. Specialiștii noștri participă constant la cursuri de perfecționare și conferințe internaționale pentru a fi la curent cu ultimele inovații din domeniu. 

Pacienții care aleg cabinetul de urologie Cluj de la Promedis beneficiază astfel de cele mai noi și eficiente soluții terapeutice.

Medici disponibili – Urologie Cluj

Centrul Medical Promedis din Cluj-Napoca vă pune la dispoziție servicii medicale de înaltă calitate, asigurate de cadre medicale cu o vastă experiență în domeniu. Ne-am dorit să vă oferim mai mult decât un cabinet urologie Cluj. Ne-am propus să vă facilităm accesul la unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu, recunoscuți pentru expertiza lor, dar și pentru calitățile umane excepționale. Investigațiile medicale necesare diagnosticării afecțiunilor urologice și andrologice se realizează sub îndrumarea atentă a unei echipe medicale profesioniste, formată din experți pasionați și devotați muncii lor.

icon
Dr. Dan Alin Pop
Medic specialist urologie

Dr. Dan Alin Pop – medic specialist urologie

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!