Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Reumatologie

Reumatologie

În cadrul secției de Reumatologie, Centrul Medical Promedis Cluj oferă servicii medicale de specialitate, în vederea diagnosticării, tratării și monitorizării afecțiunilor aparatului locomotor. Acestea se pot manifesta prin simptomatologii localizate la nivelului oaselor, mușchilor sau articulațiilor. Specialitatea Reumatologie este o subspecialitate a secției de Medicină Internă a policlinicii.

Pe lângă diagnosticarea și tratarea promptă a pacienților, specialiștii în reumatologie de la Promedis Cluj se concentrează pe practicarea medicinei preventive. Contrar mitului, afecțiunile aparatului locomotor pot apărea la orice vârstă, de aceea este important ca fiecare pacient să includă vizita la un cabinet reumatologie în lista de investigații anuale de rutină. 

Faceți o programare de la primele simptome

O diagnosticare precoce în cazul afecțiunilor reumatologice este esențială. De aceea, personalul medical Promedis recomandă programarea unei consultații de la primele semne de disconfort resimțite la nivel osos, muscular sau articular. Printr-o simplă vizită la un cabinet reumatologie Cluj, puteți primi diagnosticul și tratamentul pentru o întreagă serie de afecțiuni care pot apărea la nivelul sistemului locomotor:

 • patologii degenerative: afecțiuni artrozice, gută și pseudogută;
 • afecțiuni articulare sau ale țesuturilor moi: fibromialgie, bursită, distrofii, nevralgii etc.;
 • patologii infecțioase: boala Lyme, artrite infecțioase,TBC osteo-articular etc.;
 • patologii metabolice: osteoporoză, osteomalacie;
 • boli inflamatorii sau autoimune: poliartrită reumatoidă, artrită reactivă sau psoriazică, Lupus, etc.

Pe măsură ce timpul trece, bolile pot avansa rapid, transformând tratamentul într-un proces complex și dificil. Alegeți să vizitați o clinică de reumatologie Cluj la timp!

Investigații Reumatologie Cluj

Promedis nu este doar o clinică de reumatologie Cluj, ci un centru medical complex, care vă pune la dispoziție toate investigațiile de care aveți nevoie pentru o diagnosticare corectă a problemei. 

Competențele excepționale ale medicilor noștri, împreună cu precizia rezultatelor pe care le oferă aparatura medicală de ultimă generație, contribuie la  stabilirea unui diagnostic chiar din stadiul incipient al bolii. În acest fel, tratarea și recuperarea este mai rapidă și mai eficientă.

Centrul Medical Promedis vă pune la dispoziție:

 • Consultație reumatologie de specialitate » Vă oferim investigații medicale complexe pentru stabilirea diagnosticului. La recomandarea medicului, acestea pot include analize biochimice, teste imunologice, examinări imagistice, efectuarea de puncții și biopsii;
 • Control după consult, monitorizare periodică și reevaluarea planului terapeutic »
  Monitorizarea este o etapă esențială pentru a verifica evoluția bolii. În funcție de complexitatea afecțiunii dumneavoastră, specialiștii în reumatologie Promedis Cluj vă vor prescrie recomandări terapeutice adaptate;
 • Ecografie musculoscheletală și articulară
 • Ecografie părți moi

Orar

Marți 17:00 - 19:00
Reumatologie Cluj

Importanța consultațiilor de reumatologie

Clinica noastră de reumatologie Cluj oferă servicii medicale specializate pentru diagnosticarea și tratamentul diferitelor afecțiuni. Reumatologii noștri sunt dedicați nu doar tratării simptomelor, ci și identificării cauzelor profunde ale disconfortului articular și muscular. Prin intermediul unei abordări preventive, ne propunem să intervenim în stadiile incipiente ale bolilor, reducând astfel riscul de complicații ulterioare.

Diagnostic precoce și tratament prompt

Diagnosticarea precoce a afecțiunilor reumatologice este esențială pentru gestionarea eficientă a bolilor. Prin identificarea timpurie a simptomelor și prin efectuarea unei consultații de specialitate la o clinică de reumatologie Cluj, puteți primi diagnosticul și tratamentul adecvat pentru o gamă largă de afecțiuni. Cu cât începeți tratamentul mai devreme, cu atât sunt mai mari șansele de recuperare completă sau de încetinire a progresiei bolii.

Echipă de specialiști experimentați

La Centrul Medical Promedis, specialitatea de reumatologie Cluj, suntem mândri să avem o echipă de specialiști experimentați și echipamente medicale de ultimă generație. Reumatologii noștri sunt dedicați oferirii celei mai bune îngrijiri posibile, utilizând cele mai moderne tehnologii și abordări terapeutice. Cu un accent pe comunicare deschisă și îngrijire personalizată, ne străduim să asigurăm o experiență medicală superioară pentru fiecare pacient.

Medici disponibili – Reumatologie Cluj

Centrul Medical Promedis vă asigură un colectiv medical de excepție, alcătuit din medici amabili, comunicativi și cu o experiență vastă în domeniu. Atunci când vorbim despre Reumatologie, dar și despre celelalte specialități, vorbim despre adevărați profesioniști, ale căror competențe profesionale sunt recunoscute atât pe plan local, cât și național! Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

Oana Morar reumatologie
Dr. Oana Morar
Reumatologie

Medic primar medicină internă și medic specialist reumatologie, Dr. Oana Morar deține competențe în ecografie generală, abdominală, articulară, vasculară și musculo-scheletală.
Program » Marți: 17:00 – 19:00.

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!