Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Analize medicale

Analize medicale

Centrul Medical Promedis din Cluj-Napoca efectuează analize medicale de înaltă precizie în vederea evaluării stării generale de sănătate sau cu rol complementar în procesul de diagnosticare a multiplelor afecțiuni. În prezent, policlinica noastră găzduiește un punct de recoltare analize medicale al Clinicii Hiperdia, recunoscută la nivel național pentru serviciile sale profesionale.

La Centrul Medical Promedis, vă bucurați de o gamă completă de analize medicale: biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologică, citologie, biologie moleculară, toxicologie. Tehnologiile avansate de diagnoză și echipamentele de ultimă generație oferă rezultatelor un nivel superior de acuratețe.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu prețuri reduse și efectuăm seturi de analize medicale complet gratuite în parteneriat cu CAS Cluj (în limita unui buget lunar) și cu OPSNAJ (nelimitat).

Cât de des ar trebui efectuat un set de analize medicale?

O monitorizare anuală a stării dumneavoastră de sănătate este mai mult decât necesară. Centrul Medical Promedis Cluj pune accent pe practicarea medicinei preventive și subliniază importanța realizării unui set anual de investigații de rutină la un laborator analize medicale.

Setul de bază poate semnala dezechilibre la nivelul organismului care indică o predispoziție sau chiar o fază incipientă a diferitelor afecțiuni. Pe baza acestui raport medical, medicul generalist poate recomanda un consult de specialitate sau schimbarea stilul de viață nesănătos.

Pe lângă analizele generale, Centrul Medical Promedis asigură toate investigațiile de care aveți nevoie în diagnosticarea și monitorizarea bolilor deja instalate. Policlinica Promedis Cluj reunește în același centru toate secțiile de care aveți nevoie, oferindu-vă posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect într-un mod rapid și eficient, fără drumuri constante între clinicile de specialitate și un laborator analize medicale Cluj. Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

Orar
Analize medicale


Recoltare analize medicale: Luni - Vineri » 08:00 - 11:00

Eliberare rezultate
(online sau recepție) :
Luni - Vineri » 08:00 - 20:00
analize medicale
Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!