Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

ORL

ORL

Aveți nevoie de servicii medicale ORL sau de un consult ORL? Centrul Medical Promedis Cluj vă stă la dispoziție cu aparatură medicală de ultimă generație și o echipă de medici specialiști care vă pot oferi îndrumarea necesară. 

Otorinolaringologia – pe scurt, ORL – este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor nasului, gâtului și urechilor. Cel mai frecvent, în sfera afecțiunilor ORL, sunt cuprinse: 

  • Ureche » otită acută sau cronică, dop cerumen, hipoacuzie, perforații ale membranei timpanice, sindrom vestibular periferic (amețeală, vertij) etc;
  • Nas » rinită acută sau cronică, sinuzită acută sau cronică, deviație de sept, polipi nazali, sângerări, vegetații adenoide la copii etc.;
  • Gât » amigdalită acută sau cronică, polipi ai corzilor vocale, tumori etc.

Dacă aveți nevoie de un consult, vă așteptăm în Centrul Medical Promedis Cluj cu servicii de specialitate. Dispunem de aparate performante, de ultimă generație, care ne permit o examinare eficientă a pacienților noștri. » PROGRAMARE ONLINE

Videoendoscopia nazală – permite examinarea cavității și mucoasei nazale, precum și a pasajelor sinusale. Se indică pacienților care prezintă obstrucție nazală, rinoree (eliminare de secreții nazale), sângerări nazale, deviație de sept, polipi nazali, hipertrofia cornetelor nazale, tumori etc.

Videoendoscopia laringiană – se indică pacienților cu tuse persistentă, răgușeală (disfonie), disconfort în zona gâtului, în caz de laringite acute sau cronice, noduli, polipi laringieni, tumori etc.

În Centrul Medical Promedis Cluj, avem integrată o clinică ORL dotată cu un videoendoscop cu tub flexibil de înaltă performanță Xion Germania 2020. Acesta are în vârf o cameră video și o sursă de lumină. Imaginile se pot vizualiza pe un monitor și – la nevoie – se pot înregistra pe calculator. Procedura este nedureroasă, însoțită de un disconfort minim, putându-se efectua și la copii.

Orar Clinică ORL

Luni 14:00 - 20:00
Marți 13:00 - 20:00
Miercuri 11:00 - 12:00
14:00 - 17:00
Joi 17:00 - 20:00
Vineri 14:00 - 17:00
orl Cluj

Avantajele unui consult ORL

un Consult ORL la Centrul Medical Promedis beneficiază de avantajele oferite de echipamentele medicale de ultimă generație și de experiența remarcabilă a medicilor specialiști în domeniu. Fiecare pacient este tratat cu atenție și profesionalism, iar diagnosticul și planul de tratament sunt adaptate nevoilor și particularităților individuale. Vă invităm să accesați serviciul nostru de programare online pentru a beneficia de o consultație ORL rapidă și convenabilă.

Proceduri avansate de diagnostic și tratament

În cadrul Centrului Medical Promedis efectuăm o gamă largă de proceduri de diagnostic și tratament ORL, utilizând tehnologii avansate și metode non-invazive pentru a asigura o experiență confortabilă și eficientă pentru pacienții noștri. De la videoendoscopia nazală și laringiană până la tratamente personalizate pentru afecțiuni precum sinuzita, otita sau amigdalita, suntem dedicați să vă oferim cea mai bună îngrijire posibilă în domeniul ORL.

Experiență și profesionalism

Echipa noastră de medici specialiști în ORL are o vastă experiență în diagnosticarea și tratamentul unei game diverse de afecțiuni ale sistemului respirator superior. Cu o abordare integrată și o atenție deosebită la detalii, ne străduim să oferim fiecărui pacient o soluție medicală eficientă și un nivel ridicat de satisfacție.

Medici disponibili – Clinică ORL Cluj

Pentru un consult de specialitate, vă așteptăm la clinica ORL din cadrul Centrului Medical Promedis Cluj. Echipa noastră de medici este pregătită să vă ofere servicii medicale de calitate. Urmărește-ne și pe rețelele de socializare! Dispunem de aparatură modernă și punem preț pe sănătatea tuturor pacienților noștri! În cadrul specialității, sunt disponibil următorii medici: 

Dr Mihaela Borza ORL Cluj
Dr. Mihaela Borza
ORL

Dr. Mihaela Borza este medic primar ORL – adulți și copii. Pentru consult ORL, doamna Dr.  este disponibilă în zilele de miercuri (11:00-12:00), marți și joi (17:00-20:00) și vineri (11:00-13:00).

Dr. Ioana Roxana Hadadea ORL
Dr. Ioana Roxana Hadadea
ORL

Medic specialist ORL, pentru adulți și copii, Dr. Ioana Roxana Hadadea este disponibil pentru consult ORL în zilele de luni (17:30-20:00) și marți (13:00-16:00).

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!