Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Obstetrică – Ginecologie

Obstetrică - Ginecologie

Serviciile de Obstetrică Ginecologie din cadrul centrului nostru medical au în vedere diagnosticarea și tratarea bolilor aparatului reproductiv feminin. În plus, medicii specialiști asigură monitorizarea sarcinii, pe toată perioada de graviditate.

Unul dintre obiectivele pe care ni le-am însușit este să ne îndreptăm eforturile nu doar înspre diagnostic, tratament și monitorizare, ci și înspre partea de medicină preventivă. Ne străduim, așadar, să cultivăm mereu interacțiuni plăcute, precum și încurajăm o comunicare deschisă între pacientele noastre și echipa medicală. Consultațiile de obstetrică și ginecologie ar trebui să fie o rutină, cu rol de prevenție – evitându-se astfel, de multe ori, dezvoltarea unor afecțiuni grave. 

Ginecologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor aparatului reproductiv feminin. În cadrul acestei specialități, vă punem la dispoziție următoarele servicii medicale:

 • Consultații medicale de specialitate pentru diagnostic și tratament;
 • Ecografie transabdominala și endovaginală (cu ajutorul unui ecograf performant, de ultimă generație);
 • Examinări citologice Babeş-Papanicolau (PAP) pentru screeningul cancerului de col uterin;
 • Biopsie;
 • Examenul secrețiilor vaginale;
 • Analize de laborator specifice.

Dacă aveți nevoie de asistență medicală specifică disciplinei de Obstetrică Ginecologie, ne puteți contacta telefonic sau puteți opta pentru serviciul de PROGRAMARE ONLINE. Echipa medicală din cadrul Centrului Medical Promedis Cluj este pregătită să vă ofere servicii medicale la un înalt nivel, precum și îndrumarea medicală necesară, specifică cazului dvs. 

Obstetrica este disciplina medicală care se ocupă cu supravegherea femeii în timpul perioadei de graviditate, pe durata nașterii, precum și post-partum. Centrul Medical Promedis Cluj vă pune la dispoziție următoarele servicii de obstetrică: 

 • Diagnosticarea și urmărirea sarcinii prin consult și ecografie;
 • Monitorizare sarcină, ecografie trimestrul I, II și III, ecografii complexe, ecografie morfologică fetală, ecografie 3D/4D (ecograf performant de ultimă generație);
 • Analize de laborator specifice;
 • Dublu test, triplu test;
 • Investigarea cauzelor de infertilitate etc.

Pentru întrebări și informații suplimentare, nu ezitați să întrebați medicul specialist în momentul consultului!

Orar

Luni 10:00 - 20:00
Marți 08:00 - 14:00
15:00 - 20:00
Miercuri 13:00 - 15:00
16:00 - 20:00
Joi 14:30 - 20:00
Vineri 12:00 - 14:00
15:00 - 20:00
Obstetrică Ginecologie

Medici disponibili – Obstetrică Ginecologie Cluj

Cu mult profesionalism și interes pentru nevoile pacientelor noastre, echipa medicală din cadrul specialității de Obstetrică și Ginecologie se asigură că acestea beneficiază de cele mai actuale protocoale medicale internaționale în domeniu. Totodată, Centrul Medical Promedis Cluj vă oferă un cadru modern, iar consultațiile și examinările se desfășoară într-o atmosferă plăcută și liniștită. Urmărește-ne și pe rețelele de socializare! Medicii disponibili în cadrul secției de Obstetrică Ginecologie: 

Dr. Andra Ardelean Obstetrică Ginecologie
Dr. Andra Ardelean
Obstetrică Ginecologie

Medic specialist obstetrică ginecologie, Dr. Andra Ardelean deține competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică, precum și în medicina materno-fetală.

Dr. Cristina Blaga Obstetrică Ginecologie
Dr. Cristina Blaga
Obstetrică Ginecologie

Dr. Cristina Blaga este medic specialist obstetrică ginecologie, având competențe în ultrasonografie în obstetrică și ginecologie, precum și în colposcopie.

Dr. Andreea Roxana Florian Obstetrică Ginecologie
Dr. Andreea Roxana Florian
Obstetrică Ginecologie

Medic specialist obstetrică ginecologie, Dr. Andreea Roxana Florian are competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică, colposcopie și medicină materno-fetală.

Dr. Cristian Iuhas Obstetrică Ginecologie
Dr. Cristian Iuhas
Obstetrică Ginecologie

Medic primar obstetrică ginecologie și asistent universitar UMF Cluj-Napoca, având competențe în medicina materno-fetală, ecografia obstetricală și ginecologică, colposcopie.

Promedis - Centru medical
Dr. Aurora Rotis (Hudacsko)
Obstetrică Ginecologie

Dr. Aurora Rotis este medic primar obstetrică ginecologie în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj, având competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică.

Promedis - Centru medical
Dr. Ana Maria Oancea
Obstetrică Ginecologie

Dr. Ana Maria Oancea este medic specialist obstetrică ginecologie în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj, având competențe în ecografia obstetricală și ginecologică.

Promedis - Centru medical
Dr. Adnan Muhieddine
Obstetrică Ginecologie

Dr. Adnan Muhieddine este medic specialist obstetrică ginecologie, fiind disponibil pentru consultații de specialitate în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj.

campean
Dr. Cîmpean Loredana
Obstetrică Ginecologie

Dr. Cîmpean Loredana este medic specialist obstetrică ginecologie în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj, având competențe în ultrasonografia obstetricală și ginecologică.

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!