Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Obstetrică – Ginecologie

Obstetrică - Ginecologie

Serviciile de Obstetrică Ginecologie din cadrul centrului nostru medical au în vedere diagnosticarea și tratarea bolilor aparatului reproductiv feminin. În plus, medicii specialiști asigură monitorizarea sarcinii, pe toată perioada de graviditate.

Unul dintre obiectivele pe care ni le-am însușit este să ne îndreptăm eforturile nu doar înspre diagnostic, tratament și monitorizare, ci și înspre partea de medicină preventivă. Ne străduim, așadar, să cultivăm mereu interacțiuni plăcute, precum și încurajăm o comunicare deschisă între pacientele noastre și echipa medicală. Consultațiile de obstetrică și ginecologie ar trebui să fie o rutină, cu rol de prevenție – evitându-se astfel, de multe ori, dezvoltarea unor afecțiuni grave. 

Ginecologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor aparatului reproductiv feminin. În cadrul acestei specialități, vă punem la dispoziție următoarele servicii medicale:

 • Consultații medicale de specialitate pentru diagnostic și tratament;
 • Ecografie transabdominala și endovaginală (cu ajutorul unui ecograf performant, de ultimă generație);
 • Examinări citologice Babeş-Papanicolau (PAP) pentru screeningul cancerului de col uterin;
 • Biopsie;
 • Examenul secrețiilor vaginale;
 • Analize de laborator specifice.

Dacă aveți nevoie de asistență medicală specifică disciplinei de Obstetrică Ginecologie, ne puteți contacta telefonic sau puteți opta pentru serviciul de PROGRAMARE ONLINE. Echipa medicală din cadrul Centrului Medical Promedis Cluj este pregătită să vă ofere servicii medicale la un înalt nivel, precum și îndrumarea medicală necesară, specifică cazului dvs. 

Obstetrica este disciplina medicală care se ocupă cu supravegherea femeii în timpul perioadei de graviditate, pe durata nașterii, precum și post-partum. Centrul Medical Promedis Cluj vă pune la dispoziție următoarele servicii de obstetrică: 

 • Diagnosticarea și urmărirea sarcinii prin consult și ecografie;
 • Monitorizare sarcină, ecografie trimestrul I, II și III, ecografii complexe, ecografie morfologică fetală, ecografie 3D/4D (ecograf performant de ultimă generație);
 • Analize de laborator specifice;
 • Dublu test, triplu test;
 • Investigarea cauzelor de infertilitate etc.

Pentru întrebări și informații suplimentare, nu ezitați să întrebați medicul specialist în momentul consultului!

Orar

Luni 10:00 - 20:00
Marți 08:00 - 14:00
15:00 - 20:00
Miercuri 13:00 - 15:00
16:00 - 20:00
Joi 14:30 - 20:00
Vineri 12:00 - 14:00
15:00 - 20:00
Obstetrică Ginecologie

Servicii complete de obstetrică și ginecologie

În cadrul Centrului Medical Promedis, punem la dispoziția pacientelor noastre servicii complete de obstetrică și ginecologie, menite să acopere toate aspectele legate de sănătatea feminină. Fie că aveți nevoie de diagnostic și tratament pentru o afecțiune ginecologică sau de monitorizare a sarcinii, echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate. 

Importanța screeningului și a prevenției

Una dintre cele mai importante aspecte ale medicinei preventive în obstetrică și ginecologie este screeningul regulat și prevenția. Centrul Medical Promedis promovează screeningul regulat pentru cancerul de col uterin prin intermediul examenului citologic Babeş-Papanicolau (PAP), oferind astfel o modalitate eficientă de detectare precoce a acestui tip de cancer, când tratamentul este cel mai eficient. 

De asemenea, ne angajăm să educăm și să informăm pacientele noastre despre importanța testelor periodice de screening și despre măsurile de prevenție a bolilor ginecologice și obstetricale, contribuind astfel la menținerea sănătății reproductive pe termen lung.

Siguranță și confort

La Centrul Medical Promedis asigurarea siguranței și confortului pacientelor noastre este prioritatea noastră principală. Ne angajăm să oferim un mediu de tratament cald și prietenos, unde pacientele se simt înțelese, respectate și îngrijite. Echipa noastră de medici și asistenți medicali specializați în obstetrică și ginecologie este dedicată să ofere îngrijire de cea mai înaltă calitate, cu empatie și profesionalism. 

Indiferent de motivele pentru care pacientele noastre ne vizitează, ne străduim să le oferim o experiență medicală pozitivă și reconfortantă, în care să se simtă în siguranță și încrezătoare în tratamentul și îngrijirea pe care o primesc.

Medici disponibili – Obstetrică Ginecologie Cluj

Cu mult profesionalism și interes pentru nevoile pacientelor noastre, echipa medicală din cadrul specialității de Obstetrică și Ginecologie se asigură că acestea beneficiază de cele mai actuale protocoale medicale internaționale în domeniu. Totodată, Centrul Medical Promedis Cluj vă oferă un cadru modern, iar consultațiile și examinările se desfășoară într-o atmosferă plăcută și liniștită. Urmărește-ne și pe rețelele de socializare! Medicii disponibili în cadrul secției de Obstetrică Ginecologie: 

Dr. Andra Ardelean Obstetrică Ginecologie
Dr. Andra Ardelean
Obstetrică Ginecologie

Medic specialist obstetrică ginecologie, Dr. Andra Ardelean deține competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică, precum și în medicina materno-fetală.

Dr. Andreea Roxana Florian Obstetrică Ginecologie
Dr. Andreea Roxana Florian
Obstetrică Ginecologie

Medic primar obstetrică ginecologie, Dr. Andreea Roxana Florian are competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică, colposcopie și medicină materno-fetală.

Dr. Cristian Iuhas Obstetrică Ginecologie
Dr. Cristian Iuhas
Obstetrică Ginecologie

Medic primar obstetrică ginecologie și asistent universitar UMF Cluj-Napoca, având competențe în medicina materno-fetală, ecografia obstetricală și ginecologică, colposcopie.

Promedis - Centru medical
Dr. Aurora Rotis (Hudacsko)
Obstetrică Ginecologie

Dr. Aurora Rotis este medic primar obstetrică ginecologie în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj, având competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică.

Promedis - Centru medical
Dr. Ana Maria Oancea
Obstetrică Ginecologie

Dr. Ana Maria Oancea este medic specialist obstetrică ginecologie în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj, având competențe în ecografia obstetricală și ginecologică.

Promedis - Centru medical
Dr. Adnan Muhieddine
Obstetrică Ginecologie

Dr. Adnan Muhieddine este medic specialist obstetrică ginecologie, fiind disponibil pentru consultații de specialitate în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj.

campean
Dr. Cîmpean Loredana
Obstetrică Ginecologie

Dr. Cîmpean Loredana este medic specialist obstetrică ginecologie în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj, având competențe în ultrasonografia obstetricală și ginecologică.

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!