Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Cardiologie

Cardiologie

Oferim consultații de cardiologie și investigații de specialitate în scopul diagnosticării, tratării și prevenirii bolilor cardiovasculare. Serviciile noastre de cardiologie sunt adresate atât copiilor, cât și adulților.
Centrul Medical Promedis Cluj oferă consultații de cardiologie și investigații de specialitate, atât pentru copii, cât și pentru adulți, în vederea diagnosticării, tratării și prevenirii bolilor cardiovasculare. 

Cu un cabinet cardiologie dotat cu ecograf și aparatură medicală performantă, de ultimă generație, le asigurăm pacienților noștri servicii medicale de calitate și maximă eficiență! 

Când este indicat să vă programați pentru un consult Cardiologie? 

Bolile cardiovasculare reprezintă, la nivel global, una dintre principalele cauze ale mortalității și morbidității. Un diagnostic corect și adoptarea măsurilor de prevenire, când este cazul, stau la baza stabilirii unui tratament corespunzător. Afecțiunile și bolile cardiovasculare se caracterizează prin complexitatea manifestării lor și a interconexiunii pe care o au cu alte sisteme ale organismului. Când ar fi indicat să vă prezentați într-un cabinet Cardiologie? 

În cardiologie, vorbim despre o serie de factori de risc ce nu pot fi influențați, cum sunt sexul biologic, vârsta sau predispozițiile genetice (istoricul de familie). Din rândul factorilor de risc ce pot fi influențați menționăm stresul, hipertensiunea arterială, hipercolesterolemia, obezitatea, diabetul zaharat, sedentarismul, fumatul. Alți factori de risc ar fi: proteina C reactivă, homocisteina, depresia, fibrinogen, lipoproteina etc.

Dacă vi se întâmplă frecvent să simțiți durere în piept, oboseală, palpitații, stări de slăbiciune, amețeli și stări de leșin, percepții anormale ale bătăilor inimii, pierderea conștiinței, inflamații ale gleznelor, abdomenului sau ale mâinilor sau migrene puternice, ar trebui să luați în calcul o vizită la un cabinet cardiologie.

Centrul Medical Promedis din Cluj-Napoca pune accent pe medicina preventivă, astfel dacă sunteți expuși mai multor factori de risc, dintre cei prezentați mai sus, vă recomandăm să apelați la serviciile noastre medicale de cardiologie preventivă.

Investigații de specialitate

Vă oferim posibilitatea efectuării unor investigații de specialitate, de cardiologie clinică. Acestea sunt non-invazive și nedureroase, contribuind la stabilirea unui diagnostic sigur și corect.

Reprezintă o procedură de examinare standard ce înregistrează activitatea electrică a inimii (mușchiul cardiac), prin intermediul electrozilor amplasați la nivel de membre și torace. Medicul cardiolog va afla astfel informații despre contracțiile, ritmul și frecvența bătăilor inimii.

Ecografie Doppler carotidiană sau ecografia cardiacă este o metodă de investigație imagistică  ce funcționează pe bază de ultrasunete, cu ajutorul căreia se analizează cu precizie dimensiunile mușchiului cardiac, forța de contracție a acestuia, structurile din interiorul său (cum sunt valvele) etc.

Tehnologii avansate și echipamente de ultimă generație

Cabinetul de cardiologie de la Centrul Medical Promedis este dotat cu echipamente medicale de ultimă generație, care permit efectuarea unor investigații cardiologice complexe și precise. Tehnologiile avansate pe care le utilizăm în cadrul cabinetului nostru de cardiologie includ ecocardiografia 3D și ecografia Doppler de înaltă rezoluție, oferind medicilor cardiologi informații detaliate despre structura și funcția inimii. Aceste instrumente moderne ne ajută să stabilim diagnostice corecte și să personalizăm planurile de tratament pentru fiecare pacient în parte.

Monitorizare și îngrijire continuă

În cadrul cabinetului de cardiologie, nu ne limităm doar la diagnosticarea și tratarea bolilor cardiovasculare, ci oferim și monitorizare continuă pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Prin consultații periodice și evaluări riguroase, urmărim evoluția stării de sănătate a pacienților noștri, ajustând tratamentele în funcție de necesitățile fiecăruia. Cabinetul nostru de cardiologie este dedicat furnizării unui suport constant pentru a preveni complicațiile și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților cu boli cardiovasculare.

Orar Cardiologie

Luni 10:00 - 14:00
Miercuri 10:00 - 14:00
Joi 14:30 - 16:00
Vineri 10:00 - 14:00
Cardiologie Cluj

Medici disponibili – Cardiologie Cluj

Centrul Medical Promedis din Cluj-Napoca reunește medici apreciați la nivel local și național, având competențe specifice domeniului medical, competențe profesionale care, de altfel, îi și recomandă. În cadrul specialității medicale de Cardiologie, consultațiile și investigațiile medicale au loc sub îndrumarea unei echipe medicale profesioniste. Ne asigurăm astfel că veți primi servicii medicale de cea mai înaltă calitate!
Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

Dr. Daniela Bedeleanu Cardiologie Cluj
Dr. Daniela Bedeleanu
Cardiologie

Conf. Dr. Daniela Bedeleanu este medic primar cardiologie, având competențe în ecocardiografie și ecocardiografie specială. Program » Luni, Miercuri, Vineri: 10:00 – 14:00.

Promedis - Centru medical
Dr. Lavinia Oniga
Cardiologie

Medic specialist cardiologie, Dr. Lavinia Oniga deține competențe profesionale în ecocardiografie și ecografie vasculară periferică.

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!