Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Dermatologie estetică

Dermatologie estetică

Tratamentele de dermatologie estetică din cadrul centrului nostru medical sunt cu adevărat revoluționare! Avem grijă de pielea dvs. și vă punem la dispoziție cele mai avansate tehnologii de dermatologie estetică Cluj pentru a obține rezultatele pe care vi le doriți!

Aveți grijă de pielea dumneavoastră cu tratamentele revoluționare de dermatologie estetică de la Centru Medical Promedis Cluj! Vă punem la dispoziție unele cele mai avansate tehnologii de dermatologie estetică Cluj pentru a obține rezultatele pe care vi le doriți!

La Policlinica Promedis Cluj beneficiați de tratamente și intervenții minim invazive realizate de cadre medicale specializate în dermato-cosmetică și laser în dermatologie. Aparatura performantă, de ultimă generație și expertiza medicală se îmbină pentru a oferi pacienților rezultate cu adevărat spectaculoase.

Când este momentul să apelați la un tratament Dermatologie estetică?

Pielea, în special atunci când ne referim la tenul nostru, are nevoie de o îngrijirea aparte. Pe lângă rutina de curățare și hidratare pe care o stabilim alături de medicul dermatolog, este necesar ca adesea să ne prezentăm la un cabinet de dermatologie estetică. Aparatura de aici folosește tehnologii performante care acționează în profunzime, curățând și regenerând tenul.

Totodată, cabinetul de dermatologie estetică Cluj Promedis vine în întâmpinarea pacienților cu intervenții minim invazive sub supraveghere medicală atentă. Apariția ridurilor, o asimetrie la nivelul buzelor sau o transpirație abundentă pot reprezenta inconveniente cu un impact puternic asupra încrederii în sine sau chiar a relațiilor sociale. Alături de specialiștii în dermatologie estetică ai Centrului Medical Promedis, veți descoperi care sunt cele mai indicate soluții pentru problemele dumneavoastră!

Investigații Dermatologie estetică

În cadrul Centrului Medical Promedis Cluj-Napoca, vă oferim posibilitatea să efectuați tratamente și intervenții dermatologie estetică la cele mai înalte standarde de calitate: microdermabraziune medicală, peeling, injectări pentru riduri de expresie, injectări pentru transpiratie axială excesivă sau mezoterapie.

Orar Dermatologie estetică

Luni 12:00 - 13:00
16:00 - 20:00
Marți 09:00 - 12:00
16:00 - 17:00
18:30 - 20:00
Miercuri 09:00 - 14:00
16:00 - 20:00
Joi 08:00 - 20:00
Vineri 09:00 - 19:00
Dermatologie estetică Cluj

Tehnici avansate de tratament

Siguranța și confortul pacienților noștri sunt priorități absolute la Centrul Medical Promedis. În cadrul serviciilor de dermatologie estetică Cluj, utilizăm tehnici avansate și minim invazive care reduc la minimum riscurile și timpul de recuperare. Fie că este vorba de proceduri de microneedling, tratamente cu laser sau injectări, toate intervențiile sunt realizate în condiții de maximă siguranță, utilizând echipamente sterile și produse de cea mai înaltă calitate. Astfel, pacienții noștri beneficiază de îngrijire profesională într-un mediu sigur și confortabil.

Tratamente personalizate

Fiecare pacient are nevoi unice, iar echipa noastră de dermatologie estetică Cluj se angajează să ofere tratamente personalizate care să răspundă acestor nevoi. Înainte de orice intervenție, medicii noștri dermatologi efectuează o evaluare detaliată a stării pielii și discută în detaliu obiectivele estetice ale pacientului. Această abordare individualizată asigură rezultate optime și satisfacție maximă pentru fiecare persoană care trece pragul cabinetului nostru de dermatologie estetică.

Consultanță și îngrijire post-tratament

O parte esențială a succesului tratamentelor de dermatologie estetică Cluj este îngrijirea post-tratament. La Centrul Medical Promedis, nu doar că realizăm intervenții estetice de top, dar oferim și consiliere cuprinzătoare pentru îngrijirea pielii după proceduri. Medicul dermatolog vă va furniza toate informațiile necesare pentru a menține și a prelungi rezultatele obținute, asigurându-se că pielea dvs. rămâne sănătoasă și radiantă pe termen lung. Prin acest suport continuu, ne asigurăm că fiecare pacient se bucură de o experiență pozitivă și de rezultate de durată în urma tratamentelor de dermatologie estetică.

Medici disponibili – Dermatologie estetică Cluj

Centrul Medical Promedis aduce în fața dumneavoastră cadre medicale de excepție, recunoscute pentru competențele lor atât în Cluj, cât și la nivel național.  Echipa de Dermatologie estetică este formată, la rândul ei, de specialiști în domeniu care îmbină o bază  solidă de cunoștințe cu tehnici moderne și adaptate de tratament.

Dr. Lavinia Ceuca dermatologie cluj
Dr. Lavinia Ceuca
Dermatologie

Medic primar dermato-venerologie, Dr. Lavinia Ceuca deține competențe în dermatochirurgie, dermatoscopie, dermato-cosmetologie și laser în dermatologie.

Dr Iulia Carp dermatologie
Dr. Iulia Carp
Dermatologie

Dr. Iulia Carp este medic specializat în dermatologie și venerologie. Este disponibilă conform programului »  Joi: 16.00 – 20.00; Vineri: 12:00 – 18:00.

Promedis - Centru medical
Dr. Lavinia Grigore
Dermatologie

Dr. Lavinia Grigore este recunoscută pentru expertiza sa în dermatologie și venerologie. Program: marți: 09:00 – 12:00; miercuri: 16:00-20:00; joi: 09.00-11.00 și vineri, alternativ: 09:00-11:00 sau 14:00-19:00.

Dr. Adrian Ilonca dermatologie cluj
Dr. Adrian Ilonca
Dermatologie

Medic specialist dermato-venerologie, Dr. Adrian Ilonca deține competențe în dermato-cosmetologie și laser în dermatologie. Luni: 12:00-13:00; Marți și Joi: 18:30-20:00; Vineri: 11:00-12:15.

teodora-larisa-florian-1024x980
Dr. Teodora Larisa Florian
Dermatologie

Medic specialist dermato-venerologie, doctor in științe medicale și asistent universitar la UMF ‘’Iuliu Hatieganu” Cluj

Microdermabraziune medicală

În cadrul Policlinicii Promedis Cluj, vă oferim servicii medicale de microdermabraziune cu diamant, procedură recunoscută pentru proprietățile sale benefice în curățarea tenului și în stimularea sintezei de colagen în profunzimea pielii.

La Centrul Medical Promedis, suntem adepții utilizării tehnologiilor inovative, de ultimă generație pentru atingerea unor rezultate performante.  În cazul procedurii de microdermabraziune, stratul epidermic superficial este înlăturat cu ajutorul unui aparat modern, de producție americană, prevăzut cu 10 capete de tratament diferite.

Care sunt beneficiile unui tratament de microdermabraziune?

Microdermabraziunea este un procedeu care se regăsește deseori în lista de recomandări a specialiștilor în dermatologie tocmai datorită beneficiilor sale în cazul multiplelor inconveniente estetice regăsite la nivelul tenului. Este foarte utilă în cazul persoanelor care se confruntă cu pete hiperpigmentare (solare), ten cu aspect tern sau neuniform, forme ușoare sau medii de acnee retențională, vergeturi roșii, cicatrici postacneice, linii fine, pori dilatați și puncte negre. Această formă procedură este des recomandată și în tratamentul keratozelor (îngroșarea excesivă a primului strat al epidermei).

Procedeul de microdermabraziune vine cu garanția siguranței din partea medicilor. Tratamentul nu provoacă iritații, arsuri sau alergii spre deosebire de alte intervenții cu caracter invaziv. Beneficiile unei microdermabraziuni sunt multiple: de la tonifierea și îmbunătățirea texturii tenului, până la lupta împotriva porțiunilor hiperpigmentate, a cicatricilor postacneice sau a ridurilor fine.  După un astfel de tratament, pacientul se bucură de un ten mai luminos, cu aspect uniformizat.

Cât durează tratamentul de microdermabraziune?

Procedeul nu durează mai mult de 45 min – 1h și se realizează, la recomandarea medicului, în serii de 6 până la 12 tratamente pentru a atinge efectul maxim. Pentru că este un puternic regenerator al pielii, procedeul este perfect pentru a obține efectul de întinerire pe care multe dintre pacientele noastre și-l doresc! Vă așteptăm la cabinetul de dermatologie estetică Promedis Cluj pentru tratamentul dvs.!

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!

Peeling

Redați un aspectul tânăr tenului dumneavoastră cu ajutorul procedeelor moderne de peeling chimic realizate de specialiștii Centrului Medical Promedis Cluj! Vă punem la dispoziție soluții performante de tratamente cu soluții exfoliante de cea mai bună calitate, ideale pentru a asigura o regenerare celulară în profunzime.

Pentru că înțelegem că fiecare pacient în parte are nevoi și indicații diferite, Policlinica Promedis vă oferă posibilitatea optării pentru un tratament de peeling chimic superficial, mediu sau profund. În funcție de alegerea dumneavoastră, îndrumată, desigur, de recomandările cadrelor medicale Promedis Cluj, veți beneficia de un peeling cu acizi alphahidroxilici (acid glicolic, lactic etc) sau betahidroxilici (acid salicilic).

Peeling cu Acid Glicolic


Un peeling cu acid glicolic este deseori recomandat în cazul pacienților care se confruntă cu semne de îmbătrânire cutanată și acnee comedogenă. În urma unui astfel de tratament, culoarea pielii este uniformizată, textura tenului este îmbunătățită, efectele provocate de acnee și de trecerea timpului sunt vizibil reduse. În plus, acidul glicolic stimulează producerea de colagen, elastină și proteoglicani, redând tenului acel aspect tânăr și sănătos.

Peeling cu Acid Salicilic


Procedeul de peeling cu acid salicilic este mai degrabă o recomandare pentru tenurile care se confruntă cu episoade acneice, pentru tenurile seboreice, cu pori dilatați sau în cazul acneei retenționale (cu comedoane deschise și închise).  Proprietățile sale antiseptice și bacteriostatice reglează secreția de sebum și previn înmulțirea bacteriilor la nivelul tenului. Totodată, tratamentul îmbunătățește structura și aspectul tenului gras, fiind eficient și în corectarea semnelor post acneice.

Care sunt contraindicațiile unui peeling chimic?


Acizii sunt substanțe cu un potențial iritant destul de ridicat, de aceea este recomandată evitarea lor atunci când pacientul se confruntă cu herpes activ, alergii la agenții chimici utilizați, boli de colagen, antecedente de cicatrizare inestetică. De asemenea, un peeling este interzis în condițiile utilizării recente a tratamentelor cu retinoizi, în cazul unui operații estetice sau a unei terapii cu radiofrecvențe desfășurate recent. Tratamentul este recomandat pentru anotimpul rece deoarece  oferă tenului o vulnerabilitate accentuată la razele UV de intensitate crescută.

Alături de specialiștii în dermatologie estetică Promedis Cluj, vă asigurăm că veți face cele mai corecte alegeri pentru sănătatea și aspectul pielii dumneavoastră!

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!

Injectări pentru riduri de expresie

Vă confruntați cu riduri de expresie sau cu asimetrii la nivelul buzelor? Spuneți-le adio cu ajutorul tratamentelor de injectări riduri expresie și mărire buze pe care vi le pune la dispoziție Centrul Medical Promedis Cluj. Alături de noi, beneficiați de cele mai noi tehnologii de tratament cu filler de înaltă calitate – acid hialuronic și toxină botulinică.

Ridurile de expresie – o problemă frecventă


Ridurile de expresie pot fi vizibile chiar de la 20 de ani, dar de cele mai multe ori însoțesc doar glimasele de bucurie, tristețe sau uimire, apoi tenul are capacitatea de a reveni la forma inițială datorită elasticității crescute. După vârsta de 30-35 de ani însă, liniile de expresie devin vizibile și în momentul în care mușchii feței sunt relaxați, conferind acel aspect de ten îmbătrânit.

Aceste linii fine sau profunde, dar și complexul unor buze prea subțiri sau asimetrice afectează încrederea în sine a multor persoane. Apelând la serviciile medicale de injectări riduri expresie și mărire buze oferite de Policlinica Promedis, aveți garanția că veți depăși rapid și în siguranță aceste complexe.

Injectări riduri expresie și mărire buze: acid hialuronic vs. botox

În cadrul  clinicii noastre, beneficiați de tratamente moderne realizate de cadre medicale cu experiență vastă în dermatologie estetică. În funcție de localizarea ridurilor, specialiștii noștri vă pot recomanda un tratament cu acid hialuronic sau cu toxină botulinică.

Primul tip de injectări riduri expresie este utilizat pentru umplerea șanțurilor nazolabiale și pentru corectarea ridurilor profunde, în timp ce, pentru ridurile de expresie localizate la nivelul frunții se recomandă injectări riduri expresie cu botox. Acidul hialuronic este folosit și în procedeul de mărire buze sau în corectarea de asimetrii la nivelul acestora.

Centrul Medical Promedis Cluj vă asigură servicii de cea mai bună calitate, realizate cu profesionalism de cadre medicale avizate. Indiferent că vorbim de acid hialuronic sau de toxină botulinică, cantitățile vor fi stabilite de specialiștii noștri pentru a vă corecta micile imperfecțiuni, fără să creeze acel efect de expresie înghețată. Puteți apela cu încredere la ajutorul medicilor Promedis Cluj!

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!

Injectări pentru transpirație axilară excesivă

Clinica Promedis Cluj vă ajută să scăpați de complexul sudorii excesive cu ajutorul tratamentului de injectare transpirație axilară. Sub îndrumarea atentă a medicului specialist dermatolog, puteți primi tratamentul de care aveți nevoie pentru a lupta împotriva hiperhidrozei (afecțiune manifestată prin transpirație excesivă).

În cadrul Policlinicii Promedis Cluj beneficiați de injectări transpirație cu o toxină botulinică de cea mai bună calitate de către un cadru medical avizat, specializat în dermatologie estetică. Pentru sănătatea dumneavoastră, vă recomandăm să evitați efectuarea acestui tip de tratament în afara unui cabinet dermatologic!

Ce este hiperhidroza?


Transpirația este un proces natural pe care organismul uman îl folosește pentru a se proteja împotriva temperaturilor ridicate. Atunci când este produsă în exces și vă periclitează starea de confort, este foarte probabil să vă confruntați cu afecțiunea glandelor sudoripare numită hiperhidroză. Aceasta se manifestă prin eliminarea unei cantități considerabile de sudoare și apare cel mai frecvent la nivelul axilei, palmelor și tălpilor. Singura metodă de tratament a acestei afecțiuni constă în injectări transpirație cu botox.

Injectări transpirație cu botox- cum se realizează?


Toxina botulinică, cunoscută popular sub numele de botox, este o proteină naturală care, odată injectată în organism, inhibă temporar secreția de substanțe chimice eliberate de sistemul nervos în încercarea de a activa glandele sudoripare. 

Substanța este introdusă la nivelul glandelor sudoripare intradermic, cu un ac foarte subțire, într-o cantitate limitată. Procedura nu durează mai mult de 20 de minute și este una minim invazivă, cu efectele vizibile în termen  ce variază de la 2 la 14 zile în funcție de reacția fiecărui organism în parte.

Efectele unei astfel de intervenții sunt temporare: între 6 și 8 luni. Hiperhidroza este o afecțiune care nu poate fi vindecată definitiv, iar pentru efect prelungit, pacientul va trebui să repete procedurile de injectării transpirație.
Faceți o programare la Promedis Cluj și beneficiați de recomandările personalizate ale specialiștilor noștri!

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!

Mezoterapie

Bucurați-vă de un ten regenerat cu ajutorul procedurii de mezoterapie pusă la dispoziție de specialiștii în dermatologie estetică ai Centrului Medical Promedis Cluj. Cu ajutorul acestei terapii, pielea dumneavoastră capătă un aspect întinerit, uniform, iar producția de colagen este puternic stimulată.

Ca efectele să fie cele dorite, specialiștii Promedis vă propun o schemă de tratament de foarte bună calitate, prin alăturarea procedurii clasice de mezoterapie Cluj cu acțiunea inovatoare a biorevitalizantului natural.

Ce presupune procedeul de mezoterapie?

Această intervenție noninvazivă constă în injectarea unui complex de substanțe nutritive (vitamine și antioxidanți) la nivelul stratului mijlociu al pielii – mezodermul. Tratamentul are ca efect principal lupta împotriva îmbătrânirii tenului și reducerea ridurilor prin regenerare celulară și stimularea producției de colagen.

La Clinica Promedis, respectăm una dintre cele mai avansate tehnologii de mezoterapie Cluj, utilizând pentru injectare tratamentului un aparat de ultimă generație care permite distribuirea uniformă a substanței la nivelul dermului prin intermediul unor ace care pătrund simultan în piele.

Specialiștii noștri vă recomandă să apelați la mezoterapie nu doar la nivelul feței, ci și la nivelul gâtului și decolteului, care sunt predispuse la o îmbătrânire prematură.

Sănătate și frumusețe pentru pielea dvs.

Pentru că punem accent pe calitate, vă propunem un proces de mezoterapie în cadrul căruia utilizăm substanțe de cea mai înaltă calitate, adevărați biorevitalizanți naturali: un cocktail de aminoacizi, vitamine și acid hialuronic, cu efecte spectaculoase asupra tenului dvs.

Ingredientele active restabilesc nivelul optim de hidratare în profunzimea pielii, contribuie la regenerarea colagenului și refac densitatea cutanată. Datorită proprietăților sale regeneratoare și intens hidratante, acest tratament este excelent pentru tenul uscat, îmbătrânit și degradat în urma expunerii prelungite la razele UV.

Doriți să vă bucurați de efectele spectaculoase ale unuia dintre cele mai performante tratamente mezoterapie Cluj? Vă așteptăm cu drag la Promedis! Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!