Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Medici

Home  /  Medici

Profesionalism. Dedicare. Experiență

Aceasta este echipa noastră de medici. Își dedică timpul, energia și întreaga experiență medicală acumulată de-a lungul anilor pentru ca dvs., cei care treceți pragul Centrului Medical Promedis, să beneficiați de cele mai bune servicii de îngrijire a sănătății.

Suntem fideli unui concept de abordare în echipă a problemelor medicale. Iar profesionalismul, dedicarea și experiența profesională a medicilor care aleg să își desfășoare activitatea în cadrul Centrului Medical Promedis sunt ingredientele unor interacțiuni de calitate între medici și pacienți. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă invităm să vă familiarizați cu echipa noastră de medici. Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

Dr. Georgeta Boboș alergologie, teste alergologice
Dr. Georgeta Boboș
Alergologie

Medic specialist alergologie și imunologie clinică, Dr. Georgeta Boboș este disponibilă în cadrul Centrului Medical Promedis în zilele de marți (15:00-17:00) și joi (15:00-17:00).

Dr. Daniela Bedeleanu Cardiologie Cluj
Dr. Daniela Bedeleanu
Cardiologie

Conf. Dr. Daniela Bedeleanu este medic primar cardiologie, având competențe în ecocardiografie și ecocardiografie specială. Program » Luni, Miercuri, Vineri: 10:00 – 14:00.

Promedis - Centru medical
Dr. Lavinia Oniga
Cardiologie

Medic specialist cardiologie, Dr. Lavinia Oniga deține competențe profesionale în ecocardiografie și ecografie vasculară periferică.

Dr. Lavinia Ceuca dermatologie cluj
Dr. Lavinia Ceuca
Dermatologie

Medic primar dermato-venerologie, Dr. Lavinia Ceuca deține competențe în dermatochirurgie, dermatoscopie, dermato-cosmetologie și laser în dermatologie.

Dr Iulia Carp dermatologie
Dr. Iulia Carp
Dermatologie

Dr. Iulia Carp este medic specializat în dermatologie și venerologie. Este disponibilă conform programului »  Joi: 16.00 – 20.00; Vineri: 12:00 – 18:00.

Promedis - Centru medical
Dr. Lavinia Grigore
Dermatologie

Dr. Lavinia Grigore este recunoscută pentru expertiza sa în dermatologie și venerologie. Program: marți: 09:00 – 12:00; miercuri: 16:00-20:00; joi: 09.00-11.00 și vineri, alternativ: 09:00-11:00 sau 14:00-19:00.

Dr. Adrian Ilonca dermatologie cluj
Dr. Adrian Ilonca
Dermatologie

Medic specialist dermato-venerologie, Dr. Adrian Ilonca deține competențe în dermato-cosmetologie și laser în dermatologie. Luni: 12:00-13:00; Marți și Joi: 18:30-20:00; Vineri: 11:00-12:15.

teodora-larisa-florian-1024x980
Dr. Teodora Larisa Florian
Dermatologie

Medic specialist dermato-venerologie, doctor in științe medicale și asistent universitar la UMF ‘’Iuliu Hatieganu” Cluj

Dr. Bogdan Cosma Medicină Internă Cluj ecografie
Dr. Bogdan Cosma
Medicină Internă

Dr. Bogdan Cosma este medic specialist Medicină Internă, având competențe în ecografie generală și ecografie abdominală.Program » Luni – Vineri: 08:00 – 12:00, Marti 14-17, Vineri 17-20

Promedis - Centru medical
Dr. Adrian Hrușcă
Radiologie

Dr. Adrian Hrușcă este asistent universitar UMF Cluj-Napoca și medic specialist Radiologie – Imagistică medicală, având competențe în ecografie de șold la nou-născuți.

Dr. Diana Ionuț Medicină Internă Cluj ecografie
Dr. Diana Ionuț
Medicină Internă

Dr. Diana Ionuț este medic primar Medicină Internă,specializată în ecografie generală și abdominală, senologie, ecografie mamară și tiroidiană. Program » Joi: 15:30 – 20:00.

Oana Morar reumatologie
Dr. Oana Morar
Medicină Internă

Medic primar medicină internă și medic specialist reumatologie, Dr. Oana Morar deține competențe în ecografie generală, abdominală, articulară, vasculară și musculo-scheletală. Marți: 17:00 – 19:00.

icon
DR. Andreea Popa Nedelcu
Medicina interna

Medic specialist medicina interna,competenta ecografie generala

Dr. Cristian Popița Medic primar Radiologie – Imagistică medicală ecografie
Dr. Cristian Popița
Radiologie

Medic primar Radiologie – Imagistică medicală, Dr. Cristian Popița deține competențe în senologie, ecografie mamară, intervențională, abdominală. Program » Miercuri: 14:30 – 16:30.

Dr. Antonia Kiraly endocrinologie
Dr. Antonia Kiraly
Endocrinologie

Dr. Antonia Kiraly este medic primar endocrinologie, oferind consultații de specialitate și având competențe în ecografia tiroidiană. Program » Marți: 14:00 – 17:00.

Dr. Emoke Molnar Endocrinologie
Dr. Emoke Molnar
Endocrinologie

Medic primar endocrinologie, Dr. Emoke Molnar deține competențe în ecografia tiroidiană și oferă consultații de specialitate. Program » Luni: 16:00 – 19:00 și Joi: 09:00 – 10:00.

Promedis - Centru medical
Dr. Elena Popa
Endocrinologie

Medic specialist endocrinologie, Dr. Elena Popa deține competențe în ecografia tiroidiană, fiind disponibilă pentru consultații de specialitate în zilele de miercuri: 16:30 – 20:00.

Dr. Andra Ardelean Obstetrică Ginecologie
Dr. Andra Ardelean
Obstetrică Ginecologie

Medic specialist obstetrică ginecologie, Dr. Andra Ardelean deține competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică, precum și în medicina materno-fetală.

campean
Dr. Cîmpean Loredana
Obstetrică Ginecologie

Dr. Cîmpean Loredana este medic specialist obstetrică ginecologie, având competențe în ultrasonografia obstetricală și ginecologică.

Dr. Cristina Blaga Obstetrică Ginecologie
Dr. Cristina Blaga
Obstetrică Ginecologie

Dr. Cristina Blaga este medic specialist obstetrică ginecologie, având competențe în ultrasonografie în obstetrică și ginecologie, precum și în colposcopie.

Dr. Andreea Roxana Florian Obstetrică Ginecologie
Dr. Andreea Roxana Florian
Obstetrică Ginecologie

Medic primar obstetrică ginecologie, Dr. Andreea Roxana Florian are competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică, colposcopie și medicină materno-fetală.

Dr. Cristian Iuhas Obstetrică Ginecologie
Dr. Cristian Iuhas
Obstetrică Ginecologie

Medic primar obstetrică ginecologie și asistent universitar UMF Cluj-Napoca, având competențe în medicina materno-fetală, ecografia obstetricală și ginecologică, colposcopie.

Promedis - Centru medical
Dr. Aurora Rotis (Hudacsko)
Obstetrică Ginecologie

Dr. Aurora Rotis este medic primar obstetrică ginecologie în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj, având competențe de specialitate în ecografia obstetricală și ginecologică.

Promedis - Centru medical
Dr. Ana Maria Oancea
Obstetrică Ginecologie

Dr. Ana Maria Oancea este medic specialist obstetrică ginecologie în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj, având competențe în ecografia obstetricală și ginecologică.

Promedis - Centru medical
Dr. Adnan Muhieddine
Obstetrică Ginecologie

Dr. Adnan Muhieddine este medic specialist obstetrică ginecologie, fiind disponibil pentru consultații de specialitate în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj.

Dr Mihaela Borza ORL Cluj
Dr. Mihaela Borza
ORL

Dr. Mihaela Borza este medic primar ORL – adulți și copii. Pentru consult ORL, doamna Dr.  este disponibilă în zilele de miercuri (11:00-12:00), marți și joi (17:00-20:00) și vineri (11:00-13:00).

Dr. Ioana Roxana Hadadea ORL
Dr. Ioana Roxana Hadadea
ORL

Medic specialist ORL, pentru adulți și copii, Dr. Ioana Roxana Hadadea este disponibilă pentru consult ORL în zilele de luni (17:30-20:00) și marți (13:00-16:00).

dr Maier Mirela pediatrie ecografie
Dr. Mirela Adelina Maier
Pediatrie

Medic specialist pediatru, Dr. Mirela Maier oferă consultații de specialitate, având competențe în ultrasonografie generală, ecografie abdominală copii, ecografie șold nou-născuți.

Promedis - Centru medical
Dr. Viorel Lupu
Psihiatrie

Prof. Dr. Viorel Lupu este medic primar psihiatrie pentru adulți și copii, având competențe și în psihoterapie. Programările se fac prin SMS la numărul de telefon 0758 961 032.

Promedis - Centru medical
Psiholog Dr. Ramona Lupu
Psihologie, Psihoterapie

Dr. Ramona Lupu este psiholog clinician, psihoterapeut și logoped atestat de Colegiul Psihologilor din România, cu experiență în domeniul clinic, psihoterapie și logopedie.

Patricia Hedesiu Nutriție
Patricia Hedesiu
Nutriție

Patricia Hedesiu este nutriționist-dietetician cu experiență, oferind consultații de nutriție în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj. Program »  Marți și Joi: 17:00 – 19:00.

Aveți nevoie de asistență medicală?

Puteți solicita o programare online!

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau nu știți exact la ce specialitate medicală ar trebui să vă programați pentru problema dvs. medicală, vă rugăm să ne contactați. Echipa Promedis vă stă cu drag la dispoziție!

Medici - Policlinica Promedis