Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Medicină Internă

Medicină Internă

Centrul Medical Promedis Cluj oferă consultații de medicină internă de specialitate pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea unui spectru larg de afecțiuni: de la boli autoimune ori sistemice, până la afecțiuni digestive, respiratorii, cardiovasculare, renale etc.

Promedis vă pune la dispoziție unul dintre cele mai bine echipate cabinete de medicină internă Cluj. Pacienții noștri se bucură de servicii medicale de calitate și de o diagnosticare precisă grație aparaturii de ultimă generație!   

Când este indicat să vă prezentați la o consultație?

Sănătatea organelor interne are un impact direct asupra nivelului general de calitate a vieții. Orice semn sau simptom care produce disconfort prelungit este un motiv întemeiat să vă prezentați la o consultație. O astfel de investigație este eficientă în diagnosticarea și tratarea unor afecțiuni sistemice multiple, în monitorizarea de boli cronice și a polipatologiilor.

Vizita la un specialist în medicină internă Cluj este indicată și în absența unei patologii sau a unei simptomatologii alarmante. Centrul Medical Promedis pune accent pe medicina preventivă și vă recomandă să vă programați pentru o examinare generală la medicul internist cel puțin o dată pe an.  Acesta va efectua un examen clinic complet compus din analize de laborator și investigații paraclinice pentru a identifica eventualele disfuncții la nivelul organismului dumneavoastră.

Investigații Medicină internă

În cadrul Centrului Medical Promedis Cluj-Napoca, aveți posibilitatea să efectuați investigații medicale complete, menite să ofere un diagnostic de înaltă precizie. Pe baza lui, medicul internist vă va prescrie tratamentul sau procedurile medicale necesare pentru a vă reda starea de bine. 

Clinica noastră vă oferă:

  • Consultații medicină internă » Consultații complete pentru identificarea afecțiunilor sistemice prezente la nivelul organismului. Medicul internist va putea diagnostica boli ale sistemului imunitar, respirator, cardiovascular, renal, digestiv sau ale aparatului locomotor;
  • Recomandări analize medicale » Specialiștii noștri vă pot solicita investigații suplimentare, necesare în depistarea precoce a diferitelor afecțiuni sau în cadrul unei evaluări periodice. Toate aceste examinări se pot realiza în cadrul Policlinicii Promedis Cluj, fără să fie nevoie să vă deplasați în alte centre;
  • Ecografie abdominală și de organ;
  • Interpretare EKG.

Orar

Luni 08:00 - 12:00
Marți 08:00 - 12:00
17:00 - 19:00
Miercuri 08:00 - 12:00
Joi 08:00 - 12:00
15:30 - 20:00
Vineri 08:00 - 12:00
Medicină Internă Cluj

Importanța consultațiilor periodice de medicină internă

Consultațiile periodice de medicină internă sunt esențiale pentru menținerea unei stări optime de sănătate și pentru prevenirea dezvoltării unor afecțiuni grave. La Centrul Medical Promedis, pacienții sunt încurajați să efectueze o consultație medicină internă anual, chiar și în absența simptomelor. Aceasta permite medicilor noștri să identifice precoce eventualele disfuncții și să intervină prompt, asigurând astfel un management eficient al sănătății.

Servicii specializate și echipamente de ultimă generație

Echipamentele de ultimă generație și echipa noastră de specialiști asigură servicii de medicină internă Cluj la cele mai înalte standarde. Printre aceste servicii se numără ecografia abdominală și de organ, care oferă imagini detaliate și precise ale structurilor interne, și interpretarea EKG, esențială pentru evaluarea funcției cardiace. Aceste investigații completează consultația de medicină internă, oferind o imagine de ansamblu a stării de sănătate a pacientului.

Rolul medicinii preventive în sănătatea publică

Medicina preventivă este o componentă crucială a serviciilor de medicină internă oferite la Centrul Medical Promedis Cluj. Prin promovarea controalelor periodice și a unui stil de viață sănătos, ne propunem să prevenim apariția bolilor și să îmbunătățim calitatea vieții pacienților noștri. O consultație medicină internă Cluj poate include, pe lângă evaluările standard, și recomandări privind nutriția, exercițiile fizice și alte obiceiuri sănătoase care contribuie la prevenirea bolilor cronice și la menținerea sănătății pe termen lung.

Medici disponibili – Medicină Internă Cluj

Centrul Medical Promedis aduce în fața dumneavoastră adevărați specialiști, apreciați pentru competențele medicale excelente atât în Cluj, cât și la nivel național. Urmărește-ne și pe rețelele de socializare! Profesionalismul, experiența și grija față de pacienți sunt valorile de bază ale acestei echipe:

Dr. Bogdan Cosma Medicină Internă Cluj ecografie
Dr. Bogdan Cosma
Medicină Internă

Dr. Bogdan Cosma este medic specialist Medicină Internă, având competențe în ecografie generală și ecografie abdominală. Program » Luni – Vineri: 08:00 – 12:00.

Dr. Diana Ionuț Medicină Internă Cluj ecografie
Dr. Diana Ionuț
Medicină Internă

Dr. Diana Ionuț este medic primar Medicină Internă,specializată în ecografie generală și abdominală, senologie, ecografie mamară și tiroidiană. Program » Joi: 15:30 – 20:00.

Oana Morar reumatologie
Dr. Oana Morar
Medicină Internă - Reumatologie

Medic primar medicină internă și medic specialist reumatologie, Dr. Oana Morar deține competențe în ecografie generală, abdominală, articulară, vasculară și musculo-scheletală. Marți: 17:00 – 19:00.

icon
Dr. Andreea Popa Nedelcu
Medicină Internă

Medic specialist medicina interna,competenta ecografie generala

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!