Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Nutriţie

Home  /  Servicii  /  Nutriţie

Nutriţie

Aveți nevoie de consultații de nutriție și dietetică sau considerați că este momentul să acordați mai multă atenție alimentației dvs.? Vă așteptăm la Centrul Medical Promedis Cluj! Oferim servicii de nutriție și dietetică, într-o manieră profesională și în conformitate cu direcțiile de sănătate stabilite la nivel internațional. 

Dieteticianul este o persoană calificată în Nutriție și Dietetică recunoscută de autoritățile naționale și care aplică știința nutriției în alimentația și educația grupurilor sau a indivizilor, atât în prezența unei patologii, cât și pentru menținerea sănătății. 

Dacă simțiți că este momentul să vă programați la un cabinet nutriție, specialiștii Promedis sunt pregătiți să vă ofere îndrumarea și suportul nutrițional necesar. 

PROGRAMARE ONLINE

Servicii cabinet Nutriție și Dietetică: 

  • Consultații de nutriție;
  • Educație alimentară;
  • Planuri alimentare personalizate;
  • Suport nutrițional în scăderea în greutate;
  • Suport nutrițional în intoleranțe și alergii alimentare;
  • Suport nutrițional în sarcină;
  • Suport nutrițional în diversificarea și alimentația copilului mic;
  • Suport nutrițional în introducerea unei diete vegetariene / vegane echilibrată.

Includerea serviciilor de Nutriție și Dietetică în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj nu este o întâmplare. Alimentația are implicații directe în starea de sănătate a fiecăruia dintre noi. În timp ce obiceiurile alimentare nesănătoase sunt corelate cu un risc crescut de a dezvolta numeroase afecțiuni medicale (unele chiar grave), o alimentație sănătoasă, în concordanță cu starea de sănătate actuală și specificul fiecărei persoane, prezintă numeroase beneficii. 

Cei mai mulți dintre pacienții noștri știu că ar trebui „să mănânce sănătos” sau, în cazul unor patologii, intoleranțe sau alergii alimentare, să își modifice cu totul stilul alimentar. Știm însă că un astfel de demers poate fi dificil din numeroase puncte de vedere. Sub îndrumarea unui nutriționist-dietetician, veți putea însă să puneți în aplicare principiile de nutriție și alimentație sănătoasă sau potrivită pentru dvs. într-o anume etapă din viață. 

Astfel, vă stăm la dispoziție pentru planuri alimentare personalizate, consultații de nutriție și dietetică, suport nutrițional personalizat în funcție de obiectivele dvs. » scădere în greutate, adaptarea alimentației la intoleranțe și alergii alimentare, pe durata sarcinii, în etapa de diversificare a alimentației la copilul mic sau dacă doriți, pur și simplu, să introduceți dieta vegetariană sau vegană în viața dvs. într-o manieră echilibrată. 

Pentru programare cabinet Nutriție și Dietetică ne puteți contacta telefonic sau puteți completa formularul » PROGRAMARE ONLINE.

Orar

Marți 17:00 - 19:00
Joi 17:00 - 19:00
nutriție și Dietetică Cluj

Cabinet Nutriție și Dietetică

Cu profesionalism și respect pentru nevoile și obiectivele specifice fiecărei persoane în ceea ce privește propria alimentație, vă așteptăm la Centrul Medical Promedis Cluj! Urmărește-ne și pe rețelele de socializare!

Patricia Hedesiu Nutriție
Patricia Hedesiu
Nutriție

Patricia Hedesiu este nutriționist-dietetician cu experiență, oferind consultații de nutriție în cadrul Centrului Medical Promedis Cluj. Program »  Marți și Joi: 17:00 – 19:00.

Aveți nevoie de asistență medicală? Vă așteptăm cu drag!