Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Dr. Daniela Bedeleanu

Home  /  Medici  /  Dr. Daniela Bedeleanu
Dr. Daniela Bedeleanu Cardiologie Cluj

Dr. Daniela Bedeleanu
Cardiologie

Conf. Dr. Daniela Bedeleanu este medic primar cardiologie, având competențe în ecocardiografie și ecocardiografie specială. Program » Luni, Miercuri, Vineri: 10:00 – 14:00.
Dr. Daniela Bedeleanu a terminat Facultatea de Medicină Generală în anul 1973, ca șef de promoție. După internatul de 3 ani în medicină internă, a lucrat ca și cadru didactic universitar, la Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj, urcând până la gradul de conferențiar în Cardiologie, pe care îl deține. Are doctoratul în medicină, pe probleme legate de ateroscleroză.

Activitatea spitalicească s-a desfășurat inițial la Clinica Medicala I, apoi, din 1990, la Institutul Inimii Cluj, unde Dr. Daniela Bedeleanu a fost șef de secție la Cardiologie 2 până la data pensionării.
Are gradul de medic primar cardiolog, cu competențe în ecocardiografia Doppler generală, ecocardiografia transesofagiană, unde are și o competență europeană. A făcut specializări în ecocardiografie în Italia și în Statele Unite ale Americii, unde a avut burse de studiu.

A scris 2 cărți de ecocardiografie, a publicat numeroase articole, a ținut conferințe și prelegeri în țară și în străinătate. Din 2018, de când s-a pensionat după 45 de ani de activitate în sănătate și învățământ, lucrează în continuare cu mult drag și devotament în sistem ambulator, în sistem privat.