Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Dr. Georgeta Boboș

Home  /  Medici  /  Dr. Georgeta Boboș
Dr. Georgeta Boboș alergologie, teste alergologice

Dr. Georgeta Boboș
Alergologie

Dr. Georgeta Boboș este medic specialist alergologie și imunologie clinică, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca. A fost medic rezident alergolog și imunolog în cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Cluj, compartimentul de Alergologie și Imunologie Clinică sub îndrumarea Dnei Prof. Dr. Diana Deleanu. 

Domeniile sale de interes cuprind consultații de specialitate (adulți și copii) pentru diagnosticul și tratamentul diferitelor boli alergice cum ar fi rinita / rinoconjunctivita alergică, astm bronșic alergic, tuse cronică, eczema (dermatita) atopică, de contact, anafilaxie, alergia alimentară, alergia la medicamente, eozinofilie, mastocitoza, anafilaxie la venin de Himenoptere (albină și viespe), intoleranță alimentară la copii și adulți, intoleranță medicamentoasă, angioedem, prurit cutanat, imunodeficiențe, boli autoimune etc., testări alergologice cutanate sau determinări IgE serice specifice, testare la medicamente, anestezice, imunoterapia alergen specifică.

Dr. Georgeta Boboș a participat la numeroase cursuri, congrese și conferințe naționale și internaționale în domeniul alergologiei și imunologiei.