Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Blog

Home  /  Ecografie   /  Elastografie mamară
Elastografie mamară - Panglica roz - Simbolul luptei împotriva cancerului la sân

Elastografie mamară

Efectuăm elastografie mamară – o procedură neinvazivă, nedureroasă, neiradiantă

Centrul Medical Promedis efectuează atât ecografie mamară standard (bilaterală + axile), cât și elastografie mamară. Aceasta din urmă reprezintă o metodă mai avansată și mai recentă de diagnostic, care permită evaluarea detaliată a elasticității țesutului mamar normal, precum și a leziunilor depistate cu ajutorul ecografiei.

Elastografia este o metodă prin care se crește posibilitatea de diferențiere a tumorilor maligne de cele benigne și vine în completarea ecografiei clasice. Procedura de elastografie mamară este posibilă datorită prezenței unui modul special al ecografului prin care putem evalua leziunile, atât din punct de vedere calitativ, cât și din punct de vedere cantitativ, urmărind acești indicatori:

  • Elasticitatea
  • Duritatea
  • Structura

Procedurile efectuate în cadrul Centrului Medical Promedis se realizează de către medici cu o vastă experiență în domeniu. Ca măsură preventivă, le recomandăm pacientelor noastre o autoexaminare lunară, precum și realizarea unor ecografii mamare anuale.


Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau doriți o programare, nu ezitați să ne contactați – fie telefonic la 0751 778 573, fie accesând pagina Programare online
Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, ne puteți urmări și în rețelele de socializare, pe pagina de Facebook Centrul Medical Promedis și pe Instagram @promediscluj.

No Comments
Post a Comment