Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Blog

Home  /  Ecografie   /  Elastografie tiroidiană
elastografie tiroidiana

Elastografie tiroidiană

În completarea ecografiei clasice: procedura de elastografie tiroidiană

Folosindu-ne de un ecograf de ultimă generație, în cadrul Centrului Medical Promedis putem efectua elastografie tiroidiană calitativă. O metodă mai recentă de diagnostic, neinvazivă și neiradiantă, elastografia tiroidiană permite evaluarea elasticității țesutului normal sau a leziunilor (noduli tiroidieni) depistate cu ajutorul ecografiei tiroidiene.

Procedura de elastografie tiroidiană crește posibilitatea de diferențiere a tumorilor maligne de cele benigne, oferind informații relevante, în completarea ecografiei clasice.

Această nouă tehnică ecografică este posibilă datorită existenței unui modul special al ecografului, care permite evaluarea elasticității, durității și structurii leziunilor depistate la nivelul glandei tiroide, atât din punct de vedere calitativ, cât și din punct de vedere cantitativ.


Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau doriți o programare, nu ezitați să ne contactați – fie telefonic la 0751 778 573, fie accesând pagina Programare online
Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, ne puteți urmări și în rețelele de socializare, pe pagina de Facebook Centrul Medical Promedis și pe Instagram @promediscluj.

No Comments
Post a Comment